tirsdag 25. mai 2010

Tar helt av......jeg pleier alltid å kjøpe noen interiørmagasiner i tillegg til de jeg abonnerer på, men denne måneden har det tatt helt av- 9 blader!
Danske Bo Bedre og Boligmagasinet i tillegg til norske Bo Bedre er mine "faste" inspirasjonskilder, men denne måneden fant jeg mye fint i alle disse!
Hvilket er din favoritt?

6 kommentarer:

 1. Oj, ble ikke det dyrt da? Skulle gjerne ha handla endel magasiner jeg også, men det kommer nok sist i prioritering-lista en stund fremover.

  Klem Madelén

  SvarSlett
 2. Det var mange, ja:) Tele over, og jeg har visst fem av de selv:) Klarer ikke å velge en favoritt da... Alle inspirerer på hver sin måte!

  SvarSlett
 3. Ja.. det kan fort bli en del blader. Som regel kjøper jeg bolig pluss og rom123 :-)

  SvarSlett
 4. hahaha, har du klikka heilt eller? =) kjekt me inspirasjonsblader. rom 1-2-3 e min favoritt, abonere på det, men kjøpe andre blader innimellom :)

  SvarSlett
 5. Danske BOLIG, ELLE interiør og 123 er fine synes jeg. Men kan ofte "ta av" helt som du å fleske til med: maison, bolig pluss, bo bedre +++ i tillegg. hehehe

  SvarSlett
 6. Oi - ja det var en del. Tar du vare på alle sammen etter at du har lest dem eller? Jeg fikk lest en haug med blader da jeg var i Paris. Jadde kjøpt med meg et, fant to i loungen i Oslo og kjøpte to i Paris.

  SvarSlett