onsdag 15. desember 2010

God jul, med juletanker fra meg!
Dette året har jeg visst blitt "voksen". Det er ikke pakkene så betyr mest lenger, det er mer å få god tid sammen med venner og familie, små og store...
Gleder meg til å se mikke mus' juleprogram, askepott, spise julekaker og klementiner, gå rundt i joggebukse og nyte hjemmet mitt og de fine folkene jeg har rundt meg! Ikke stresse ut i butikker, henge på pc'en, fikse og fakse.
Bare være, ikke gjøre. Det er vanskelig for meg, det vet jeg.
Å leve ikke bare eksistere, å være bevisst i hva en bruker tid på og hva en velger bort. Å gjøre det en liker og gjøre det ofte. Og sette pris på de gode tingene i livet, for de er det mange av! Å glede seg over småting slik som barn ofte gjør.
Jeg blir ofte litt filosofisk rundt jul- og nyttårstider... Det er en spesiell tid. Nyttår gir meg blanke ark og nye muligheter, det er godt, men samtidig litt skummelt. Det er positivt, men samtidig alvorlig. Jeg har totalansvar for hva jeg fyller inn i det nye året.. jeg velger å tro og satse på at 2011 blir det beste året jeg har hatt til nå, jeg går inn offansivt, men ydmyk og kjenner på at det faktisk er mitt ansvar at det blir tidenes år for meg og mine!
Takk for det gamle i 2010, blogges videre i 2011!

5 kommentarer:

 1. Endelig! :P
  Så fine bilder, og dype tanker! Helt enig med deg. Man bør ta seg tid til å sitte ned litt og bare være iblant, jeg er heller ikke så flink til det...:/
  Men jeg gleder meg til 2011!
  Klem manuela

  SvarSlett
 2. Herlig med pause og heller bruke tid på det som virkelig betyr noe. Viktiga tanker du tar opp! Pnsker deg og dine en gledelig jul! Blogges i 2011 :)

  SvarSlett
 3. Så fine tanker du kommer med.Fredelig god jul:)

  SvarSlett
 4. ååååå, du e gode Siri! deilige ord!

  SvarSlett
 5. Gode tanker. Og viktige.
  Og kjekt du er innom med innlegg midt i bloggpausen din :)
  Godt nyttår, blogges i 2011!

  Guro

  SvarSlett