onsdag 10. mars 2010

10 ting jeg ønsker meg nå...

1) Ble inspirert av www.siddisliv.blogspot.com (som forresten er en utrolig fin blogg!!!), til å skrive om 10 ting jeg ønsker meg akkurat nå... På 1.plass er jo egentlig å endelig få flytte inn i huset vårt som står og venter på oss :) Uansett disse lampene er utrolig fine, vet ikke helt hvilken farge jeg ville hatt, men muligens den i oliven eller blå...
2)En modul av Ugo fra LK Hjelle er høyt på listen, passer perfekt i et hjørne i stuen hvor det er mange store vinduer..helst i en gråbrun farge...

3)Toldbod fra Louis Poulsen er nesten i bestilling, ønsker meg fire av disse på kjøkkenet, tidløse som få!


4) Kubusstaken av Mogens Lassen, en klassiker som jeg håper jeg kan få i innflyttningspresang...5) Uten silo til arbeidsplassen eller kanskje badet... veldig stilig og praktisk...

6)Enigma lampen, skal henge i trappen, gir et veldig stemningsfullt lys og er noe for seg selv i lampehavet.

7) Jeg ønsker, håper, tenker, lover meg selv at vi hele tiden skal bli sunnere og sunnere, prøvde det denne familien anbefaler en periode, det var fantastisk! Det var bare den planleggningen da... det er hvertfall på ønskelisten å få en sunnere hverdag.

8)Kosthold og trening henger jo sammen, og jeg ønsker absolutt og få prioritert treningen på ELIXIA litt oftere!


9).plass kommer nytt speilrefleks fra CANON, har så lyst å få tatt egne, fine bilder. Desverre har jeg ikke noe bra kamera å oppdrive om dagen. Men satser på at det snart er i boks!


10).Sol, varme, strender, bading, FERIE, leking med guttene, mmmmmm sommer!!!

Hva er på din ønskeliste??? Har endel punkter til på lager, kan komme med mer etterhvert.

5 kommentarer:

 1. Mye fint på ønskelisten din! Jeg har Kubuslysestaken i hvit og er kjempefornøyd. Sol, varme, strender og bading hadde ikke vært å forakte nå, det står på min ønskeliste også:)
  Fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 2. Takk for blogganbefalingen. Fin liste du har laget. (Ser at vi liker mye av de samme tingene.)

  Ha en fin kveld!
  Klem fra Siddismamma

  SvarSlett
 3. hihi. her kjenner jeg meg ganske godt igjen. fin blanding av ting du ønsker deg. vitner om at du er en "hel person" :) Jeg har en AJ - superduper fornøyd.
  Toldbod i antrasittgrå står på ønskelista. Må minst ha to!
  SpeilrefleksCanon er jeg så heldig å ha i hus. Sammen med et lite hendig Panasonic LUmix til å putte i veska. superheldig!!
  ellers ønsker jeg meg et lite bord - men vet ikke hvor jeg skal gjøre av det!! :) hihi. KOmmer blogginnlegg om det snart.

  Ha en strålende vårtorsdag! :)

  SvarSlett
 4. Hei, og takk for hyggelig kommentar hos meg! Jeg henger meg på flere av ønskene dine. Har lenge ønsket meg blant annet UtenSilo selv, og en Ugo-modul hadde virkelig ikke vært å forakte! Boken "kjernesunn familie" har vi også. Mannen min som kjøpte den, og han ble superinspirert en god periode. Og det syntes også:) Vi sklei ut litt, men håper vi snart får dratt den frem igjen og kjører en ren og sunn linje fremover!

  Fortsatt fin lørdag:)

  SvarSlett
 5. Hei.

  Jeg har en award som venter på deg inne på bloggen hos meg.

  Ønsker deg en fortsatt fin helg!
  Klem fra Siddismamma

  SvarSlett