fredag 5. mars 2010

Lekkert, lekkert, lekkert!!!!


Fant dette bilde på http://www.fritzhansenstore.com/ ,det er mange av dere som vet at dette er min absolutte favoritt stol! Jeg sparer virkelig til denne, håper jeg en dag kan få inn en slik i stuen, gjerne i denne fargen, ingen over og ingen ved siden :)

6 kommentarer:

 1. oj. ja. helt enig. denne er bare lekker. en av mine favoritter også- og bildet var nydelig! bader i bilder av en annan favoritt inne hos meg i dag! :) takk for titten og god fredagskveld

  SvarSlett
 2. Denne står høyt på min ønskeliste også!
  Men, den koster så mye at jeg ikke gidder å begynne å spare:) hihi!
  Men dersom jeg en dag vinner i lotto, skal det garantert to slike i brunt skinn inn i stua vår!
  Måtte nok overbevist mannen først da, for han liker egget bedre:)

  SvarSlett
 3. Helt enig! Denne er bare helt fantastisk pen! Er nok den stolen jeg skulle unnt meg om jeg først skulle brukt så mye penger på en stol, men den dagen kommer nok aldri. (Om jeg ikke vinner i lotto da slik som Martha ;)

  SvarSlett
 4. Nydelig stol. Ulempen er at jeg nesten synes man må ha de i par. Så da blir det dobbelt så dyrt. :)

  SvarSlett
 5. Har også nylig sett dette bilde hos Fritz Hansen. Svanen var virkelig nydelig i lilla, og Jacobsens design slår aldri feil :) Håper du får kjøpt deg en slik en ;)

  SvarSlett
 6. Ikke bare er Svanen lekker..... Den er også utrolig behagelig å sitte i.... Flott farge på disse, hadde passet supert inn hos oss. Jeg har drømt om et par slike lenge, men vet ikke om jeg hadde tørt å kjøpt lilla....

  SvarSlett